Zile de joi

Mă deplasez pe străzi, iar gălăgia asta seamănă cu o muzică haotică. Aproape. Mi-am uitat căștile acasă. M-am oprit la bibliotecă și mi-am plătit penalizările. Sunt uitucă și nu mă deranjează să plătesc prețul pentru asta, cărțile îmi sunt dragi. Doamna de la bibliotecă îmi zâmbește amuzată, mă știe, mereu întârziu. Îmi uit zilele. Știu doar că e joi. O joie continuă.

Îmi încetinesc viteza de mers. Atâția ani am avut pașii grăbiți, parcă știu să merg doar în viteză. Acum merg domol, citesc Dune. Până ajung acasă, voi termina anexele, le-am mai citit cândva, mai demult. Reîmprospătarea memoriei.

Mi-a scăzut iar glicemia și pentru câteva secunde nu mai văd rândurile scrise mărunt. Zâmbesc. Nebunul de Raul a mâncat zahăr ca un apucat. Și cola :))
Gata, aproape m-am lovit de un copil. Ghiozdanul era cât el – de greu, de mare. Își căra povara vesel.

Să ai gânduri frumoase, trece ziua mai ușor.

17 gânduri despre „Zile de joi

  1. Salutare! No, eu astept sa se termine ziua de azi. Nu a fost deloc una reusita :))) M-am chinuit 2 ore sa descarc niste poze de pe telofon, si degeaba. Tehnica nu a vrut. Apoi am vrut sa imi verific cutia postala si am facut praf incuietoarea. De fapt, de aseara incepusem procesul :)))))) Apoi, am zis sa stau linistit si sa nu mai fac nimic. Acum imi pare rau ca a trecut ziua si n-am facut nimic :))))
    Astept sa bata Steaua…sper… Daca nu, maine poate e mai bine 😀 D: 😀 Deh, dupa cum zici si tu: zile de joi 🙂
    Seara faina, Iulia!

    Apreciază

    1. E aproape gata! Zilele de joi pot fi încăpățânate tare, uneori. E bine că nu te-ai plictisit.
      Marin, dar între tine și cutia ta poștală e un fel de confruntare a personalităților? Poate a vrut să-ți înghită facturile :))
      Daaa, când nu merge nimic nicicum, o pauză e indicată 😛
      Sper să bată Steaua, atunci. Să se încheie joia mai bine pentru tine! O seară faină să ai și tu:)

      Apreciază

    1. Da, da, tu ai o relație specială cu ele 😛 Pentru mine zilele de joi erau cele mai frumoase, într-o perioadă, deși erau foarte obositoare. Apoi nu au mai fost nicicum. N-am nimic cu ele, decât o senzație de… azi e joi… și mă ia melancolia 😛 Ziua asta de joi a fost ok 🙂

      Apreciază

    1. Daaaa, Lilly, am făcut și aia… Dar să vezi, dacă îmi pun memento cu o zi, două înainte, mă iau cu altele și tot uit. Dacă îmi pun termen fix la limită, mi se întâmplă că nu reușesc chiar în ziua respectivă din motive obiective :)) Dar tura asta le duc cu o săptămână mai devreme, că imediat le termin de citit 😛

      Apreciază

  2. Multumim de urare, Iulia, esti foarte draguta, eu as vrea ca ziua sa treaca foarte usor doar la serviciu, acasa insa imi doresc sa treaca greu de tot. :))
    Joia asta a trecut frumos si lin, in parfum de frezii mov. De doua zile nu fac altceva decat sa-mi fotografiez florile preferate. 🙂 Am obosit putin, dar sper sa-mi revin maine. 😛

    Apreciază

Lasă un comentariu