Filme la sfarsit de an

(Atentie, post lung si plin de filme)
Am vazut multe filme in ultima perioada, insa cum nu am prea avut timp sa le analizez pe fiecare in parte, incerc sa le grupez intr-o lista acum, sa nu uit de ele. Iar pe viitor, ma stradui sa fiu mai prompta, caci unele chiar merita mai multe randuri…

Asadar, filme pentru suflet:
*50/50. Joseph Gordon-Levitt e unul dintre actorii mei preferati, la ora actuala, cred ca isi alege si foarte bine filmele. Inspirat din realitate, filmul chiar pare a ilustra o frantura din viata cuiva real, nu doar a unui personaj imaginar. La 27 de ani, Adam e diagnosticat cu o forma rara de cancer. 50/50 reuseste sa nu fie ,,mieros”, dar nici exagerat sau fortat prin scenele lui amuzante, arata partile urate ale unei astfel de experiente, dar si cele comice, uneori penibile, modul in care se raporteaza ceilalti la un bolnav. Nu stiu, e unul dintre cele mai bune filme vazute recent, prin simplul fapt ca reflecta realitatea destul de fidel.

*The Art of Flight. E mai degraba un documentar, dar unul vizual. Cuvinte putine, senzatii extreme. Scenele filmate, claritatea si calitatea imaginii, sincronizarea muzica-imagine, toate m-au facut sa simt arta de a zbura, mai mult la figurat, decat la propriu. Faptul ca i-a placut si mamei mele spune multe… (am scris aici mai multe)

*The Help. Nu prea stiam la ce sa ma astept, dar am avut ocazia de a cunoaste mai indeaproape viata menajerelor de culoare, problemele cu care acestea se confruntau prin anii ’60. Am aflat multe lucruri noi, cum ar fi faptul ca desi nu mai erau sclavi – oficial vorbind, erau tratati in continuare foarte urat, iar calea spre dobandirea statului de om, de persoana, a fost anevoioasa. Mi-a fost drag filmul, un echilibru bun intre comic si drama.

*Good Will Hunting si Dead Poets Society sunt doua filme nu tocmai recente, in care joaca si Robin Williams, cu rol de mentor (il prinde bine) – in primul, ca psiholog pentru tanarul geniu Will Hunting (interpretat de Matt Damon), in al doilea ca profesor cu metode de predare mai iesite din comun, la o clasa de baieti.

*One day. Filmul surprinde secvential ce se intampla cu cele doua personaje intr-o anumita zi, 15 iulie, pe parcursul mai multor ani. E un film sensibil, trist, poate prea trist spre final. Dar asa e si viata, uneori. Dupa vizionarea lui, parca simti nevoia sa apreciezi mai activ si mai mult oamenii din viata ta.

*It’s a wonderful life. L-am vazut si eu in sfarsit, il recomand – mai ales pentru aceasta perioada. Desi am inceput sa ma plictisesc la un moment dat si puteam anticipa sfarsitul, mi s-a parut o poveste frumoasa si, in simplicitatea ei, plina de semnificatii. A fost interesant sa vad un film alb-negru, vechi, un contrast bine-venit cu excesul de culori si kitsch de pe marile ecrane, la ora actuala.

*How to train your dragon. E animatie si mi-a placut, nu mai intru in detalii. Dragoni simpatici, personaj principal asemenea.

Apoi, ar fi filmele pentru intelect. Nu pentru ca ar fi suprinzator de inteligente ele (nu am mai vazut de mult un film ,,mind-blowing”), ci pentru ca, pornind de la ele, mi s-a declansat vreo avalansa de ganduri, ipoteze, teorii.

*Uncertainty. E 2 in 1. Un cuplu trebuie sa decida cum isi va petrece ziua, o moneda e aruncata in aer. Iar de aici, putem vedea cum ar fi decurs lucrurile daca ar fi luat o decizie, sau cealalta. Mereu mi s-a parut ca fiecare micuta decizie ne poate influenta cursul vietii foarte mult, iar filmul reuseste sa ilustreze asta intr-o anumita masura. Cei doi se afla intr-un moment al vietii lor in care trebuie sa ia o decizie importanta, una la care nu vor putea lasa moneda sa aleaga. Iar pe parcursul zilei, in ambele situatii paralele, vor reusi intr-un mod sau altul sa decida. (p.s Joseph Gordon-Levitt din nou) 

*Source Code. Cred ca puteau sa valorifice mai mult ideile stiintifice (fantastice) ce stau la baza povestii, pe mine m-ar fi interesat mai mult si sigur, filmul are unele ilogisme si exagerari doar pentru a multumi o anume categorie de spectatori. Insa filmul mi-a dat mult de gandit, ideea ca ai putea retrai ultimele minute din viata cuiva e… wow.

*Rise of the planet of the apes. Un film din categoria ,,cum ar fi daca…” 😛

Pentru nevoia de altceva:
*In Bruges. Am scris despre el si aici. A fost neasteptat de placut, a contribuit si muzica, si jocul actorilor. Un film despre asasini platiti, dubios cum ajungi sa ii intelegi, sa empatizezi cu ei, sa le cunosti limitele, regretele, frustrarile. Nu l-am prea vazut ca pe o comedie (nici macar neagra), nu am ras. Deloc.

*RocknRolla. Am refuzat mult timp sa il vizionez, desi alte filme in acelasi stil mi-au placut (Snatch, Lock Stock and two smoking barrels etc). Mi se pare o categorie mai aparte de film (am inteles ca vinovat se face Guy Ritchie), urmareste intamplari din lumea interlopa, underground a Londrei. E un ritm alert, un umor aparte, actori buni (e si Gerard Butler pe-acolo)

*Stargate. Filmul din 1994, care a declansat apoi si serialele Stargate SG-1, Stargate Atlantis si, mai recent, Stargate Universe. E ,,altceva” pentru ca multa lume nu agreeaza (sau au impresia, cum o aveam si eu, ca nu agreeaza) filmele science-fiction. Filmul explica modul in care poarta stelara a fost descoperita, prin 1928, si cum i se descopera ,,secretul”. Are egipteni, o planeta indepartata, zeul Ra (ceva alien malefic, haha). Cum imi place mitologia, mi-a placut si filmul. Si am inceput sa vizionez SG-1.

Pentru amuzament si relaxare:

*Happythankyoumoreplease. E un film cu franturi din viata unor oameni, prieteni, care se intersecteaza. E optimist, fara a fi ieftin si siropos. Am adorat personajul-copil din film si modul simplu si onest prin care se apropie de Sam (interpretat de Josh Radnor aka Ted, din How I met your mother) 

*The art of getting by. Film cu adolescenti, dar abordat cu maturitate. Despre auto-descoperire si gasirea motivatiei.

*Crazy Stupid Love. O comedie romantica ce a reusit sa ma faca sa rad, sa fie si romantica (desi cam ,,cheesy” pe alocuri), sa detina si un element surpriza la care nu ma asteptam (poate nu am fost eu prea vigilenta, hehe). Cu mentiunea ca nu imi place nici de Steve Carel, nici de Ryan Gosling, totusi filmul l-am gasit agreabil si placut.

*What’s your number. A fost plin de clisee (romantice), dar chiar am ras, mi s-a parut amuzant, m-a relaxat. Evident, ideea de la care porneste (ca o femeie care a avut peste 20 de parteneri sexuali e….) e stupida, precum si decizia ei de a nu mai face sex decat cu viitorul sot. Sau incercarea de a-si regasi fostii iubiti. Oricum, a fost amuzant.

Filmele dedicate eroului din noi le voi enumera doar:
*X-Men: The first class
*Kung Fu Panda II
*Captain America, the first avenger
*Green Lantern
*Kingdom of Heaven
*seria Bourne

A, si sa nu uit, mi-am irosit/pierdut timpul cu: Bad teacher, Our idiot brother, Something borrowed, John Tucker must die, Twilight Breaking dawn, Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer, Rango, I am number four, Eat pray love, Knight and Day, Bridesmaids. Asta in caz ca mai are cineva prea mult timp la dispozitie 😀

Cine e dragut si simpatic, poate sa imi mai recomande altele. Mai adaug la ,,watchlist” 😀

45 de gânduri despre „Filme la sfarsit de an

  1. Ioiiii, Colorblissuco, ce îmi place cum arată blogul tău, se vede că n-am mai dat de mult pe-aici … dar se va repara:P
    Drăguțe filme la care te-ai uitat, la unele m-am uitat și eu recent ( ex. Crazy, stupid, love și One day – vezi, iar ne sincronizăm 😛 ), unele însă nu le-am văzut.
    Perioada asta este și perioada mea de uitat la filme, însă eu tind cam prea mult să revăd ce mi-a plăcut sau am ”Harry Potter time” și na, chestii de-astea. 😛
    Dar am extras din lista ta Uncertainty, știu că i-am văzut trailer-ul și eram curioasă, însă am uitat de el, sigur o să mă uit și Happythankyoumoreplease.
    Eu sunt drăguță, dar chiar nu știu ce să-ți spun să adaugi watchlist-ului tău. Eu recent am văzut Notting Hill, Crazy, stupid, love și astăzi vroiam să mă uit la Moscow does not believe in tears ( ce salt de stiluri .. dar eh, așa-i eu, miscellaneous ). Dacă-mi vine vreo idee genială, o să o scriu aici.
    Dar animații îți pot recomanda, așa că dacă n-ai văzut până acum Rio sau Owls of Ga Hoole, please do 😀
    Gata, te pup:*

    Apreciază

    1. Ma bucur ca iti place aspectul blogului, l-am mai schimbat in ultima perioada – nevoia de schimbare 😀 Se pare ca multa lume opteaza pentru filme in aceasta perioada, probabil din cauza timpului liber (vacanta) sau… cine stie, intunericul o fi cauza. Tu ai rabdare sa revizionezi filme de una singura? Eu de ex pot face asta, insa doar daca se uita si altcineva. Harry Potter inca nu am vazut… rusinica mie. Si uite, nici nu il aveam pe lista, l-am adaugat acum.
      Notting Hill l-am vazut, insa in urma cu cativa ani, iar ,,Moscow does not believe in tears” pare interesant, l-am trecut pe lista 😀 Muuultumesc! 😀 Si mi-ai amintit si de ,,Owls…”, am inceput candva sa il vad, insa mi-a cedat laptopul atunci si se pare ca am uitat in totalitate de el 😛

      Apreciază

  2. Din lista ta mi-a atras atentia doar „In Bruges”, un film deosebit a carui actiune se desfasoara chiar in unul din orasele mele de suflet, un oras pe care nu-l voi uita niciodata, de celelalte nu-mi aduc aminte sa le fi vazut(doar dupa nume). Eu rar am chef de filme…dar si cand am. :)) 😛 😀 Momentan sunt intr-o perioada cand nu le simt lipsa.
    Oricum sunt sigura ca vor intra foarte multi comentatori mult mai simpatici ca mine. 😛

    Apreciază

    1. Nice, tu ai fost prin Bruges? Din cate am observat, citind pe internet, majoritatea persoanelor care il viziteaza se ,,indragostesc” iremediabil de el. Nu stiu cum este in realitate, insa atat cat l-am vazut in film, m-a fascinat.
      Am observat ca filmele nu te prea preocupa, decat uneori 🙂 Necesita si timp, eu mi-am cam taiat din somn pentru ele… :))
      p.s esti simpatica oricum 😛

      Apreciază

      1. Eh, ma straduiesc si eu, dar nu prea imi iese. 😛
        Am fost in Bruges in 2008, chiar in ziua de Pasti. Orasul mi-a intrat la inima instantaneu, nu degeaba se spune ca e cel mai frumos oras medieval al Europei. Iar eu sunt indragositita de orasele medievale. 😀 La fiece pas parca iti spune o poveste… E vorba de atmosfera, de stadute, de cladiri, de canale, de pub-uri, de tot. Chiar si de oameni. Pare desprins din alta lume, din alte timpuri. Impactul lui asurpa vizitatorului e fantastic, toti cei care au ajuns acolo s-au indragostit iremediabil de el. E ca un vis…
        De fapt eu intrasem sa-ti urez un an bun, frumos si generos, un an in care toate visurile tale sa devina realitate. La Multi Ani cu fericire si sanatare, sa ne citim cu voie buna si in 2012! :*

        Apreciază

        1. waa, ma bucur pentru tine, in acest caz 😀 tu esti indragostita pana si doar de ideea unui orasel medieval, asadar ma bucur ca Bruges nu te-a dezamagit. Inseamna ca filmul a reusit sa surprinda putin din esenta orasului – ,,ca un vis”..

          Apreciază

  3. Frumos articol. 🙂

    Din cele enumerate de tine am văzut Dead Poets Society (fain), Source Code (aşa şi aşa, făcut şi pentru iubitorii de SF şi pentru cei romantici), Stargate (interesant), Green Lantern (destul de fain având în vedere…), Kingdom of Heaven (beton, nu l-am văzut chiar complet), Bourne (acţiune, spionaj, thriller, mister, destul de bun pentru genul ăsta, mai ales primul) şi Bridesmaids (slab).

    Uite câteva, în opinia mea, filme pentru intelect: Pay It Forward, Dark City, Spy Game, seria Cube.

    Apreciază

    1. eh, frumos, o lista de filme 😛
      Source Code – e greu sa imparti sf-ul cu iubirea :))

      Pay it forward ramane unul dintre filmele mele preferate…
      Dark city, Spy game si Cube nu le-am vazut, insa le adaug acum pe lista 😀 Muuultumesc! 🙂

      Apreciază

  4. Ai văzut Fast & Furios 5 ? 😀 E buuun 🙂
    Crazy stupid love e funny şi nu mă aşteptam ca elementul surpriză să fie chiar aşa. ( vorbesc codat să nu fiu spoiler 🙂 )
    Twilight e naşpa tare, mai bine citeşti cartea 😀 şi I am number four mi-a plăcut deşi cartea e mult mai bună 🙂

    Apreciază

    1. Fast & Furios 5 nu l-am vazut 😛 insa am vazut doar unul dintre filmele precedente lui (Tokyo drift). Sunt relevante pentru cel in cauza, sa ma uit intai la ele sau… nu prea au legatura ?
      A, bun, deci nici altii nu s-au asteptat la surpriza respectiva :)) 😀

      La Twilight m-a socat putin sfarsitul, mi s-a parut ca a dat-o putin inspre horror, cum arata ea acolo bleah. In fine, sa nu spoilaresc, poate mai sunt curiosi :)) Insa in rest… nah. Am citit si cartile, intr-o vacanta in Moldova, Eclipsa am citit-o deodata cu fratele meu, adica stateam de ploaie si citeam amandoi din aceeasi sursa :)) A fost amuzant. Si ,,I am number four” e facut dupa carte? Mi se pare ca se fac tot mai multe ecranizari ale unor carti in ultima perioada. De multe ori mi-e ciuda cand aflu, caci as prefera sa citesc intai cartea.

      Apreciază

      1. Tokyo drift e naşpa 😛 Fast & Furios 1, 2, 3 sunt bunicele 😀 şi ar trebui să le vezi ca să îţi dai seama cei cu 5 😀
        ,I am number four” e făcut după carte şi e drăguţ ca să zic aşa dar nu se compară cu cartea.

        Apreciază

  5. Geez.. ce de filme 😆

    Recomandarea mea macar de moment, e asta:

    http://www.imdb.com/title/tt1291584/

    Si da, isi merita cotatia aia!

    Cat despre lista ta cu supereroi.. X-men chiar mi-a placut. Smecher!

    De seria Bourne am mai vorbit. Super smechera!

    Si da, Joseph Gordon-Levitt e tare! O sa-l vedem si in The Dark Knight Rises (un film foarte asteptat de mine)

    Apreciază

    1. Da, Lusio… incep sa cred ca am cam exagerat :)) 😀
      Ok, notat si Warrior (Catalina, poti linistita sa te manifesti 😛 ), mi-a mai fost recomandat recent (tot de oameni simpatici)

      X-men mi-a placut si mie, insa cum am o slabiciune/inclinatie inspre sf-uri si filme marvel cu super-eroi, m-am abtinut de la vreo remarca :)) 😀

      Apreciază

  6. Cred ca sint pentru prima data pe acest blog..? Nu stiu sigur.
    E interesant cum te apropii de film , adica nu e interesant , mi se pare mie curios . Te apropii de film cu prejudecati . Ai nu stiu cate categorii de film , ti le imparti in filme pentru suflet , filme pentru recreere , filme pentru vreme buna , filme pentru canicula…La urma – urmei , sunt filme si-atat ! Filmele sunt de doua feluri : Filme bune si filme proaste . Capodoperile sunt mai rare…Filmul , ca orice arta , are principii si criterii de evaluare foarte precise si clare . O opera de arta foloseste orice mijloc , stiinta si pricepere spre a crea emotii. Nu impresii de emotii , emotii puternice .
    Alt mod de a te apropia de film duce la confuzii stilistice si de valoare , care se vad clar in listele tale . Din lista ta , cu greu retii 3-4 titluri , printre care , in opinia mea ( repet si accentuez si nu sfatuiesc pe nimeni sa faca ce fac eu ), cel mai bun mi se pare Stargate ( chit ca e si-fi , ca si cum acestea n-ar fi filme..) , apoi Kingdom… Bourne , interesant si bine facut , oricum , de vazut…
    Te rog , nu lua de bun ce-ti spun , dar nu m-am putut abtine daca am venit aici sa nu comentez , si daca am comentat n-am putut sa nu fiu sincer . 🙂
    La Multi Ani !

    Apreciază

  7. Buna, nu stiu daca e prima data cand ai poposit pe-aici, insa e primul comentariu, asa ca iti urez bine ai venit! 🙂 Sa stii ca apreciez sinceritatea, de obicei ma bucur cand descopar perspective noi/diferite, il consider un mod de a-mi largi ,,cunoasterea”, oricat de banal ar fi subiectul.

    Poate ar trebui sa mentionez ca am grupat filmele in aceste categorii acum, pentru blog, dupa vizionarea lor si ca e prima data cand am folosit categoriile astea in mod efectiv, ia-l ca pe un moft daca vrei 🙂 . Probabil ca toti ceilalti, pornesc cu unele asteptari de la un film (simpla vizionare a unui trailer sau citirea unui scurt rezumat deja ne altereaza obiectivitatea si pornim cu anumite idei, preconceptii), insa nu cred ca poate fi vorba de prejudecati. Categoriile nu le aveam inainte, ci le-am ,,inventat” rapid, dupa. (postjudecati?) 😛
    Apoi, vezi tu, eu nu clasez filmele in bune sau proaste. Un film prost poate ar fi fost bun daca il vizionam intr-un moment in care s-ar fi pliat mai bine pe starea mea de spirit, sufleteasca. Stiu ca sunt foarte subiectiva. Sunt constienta ca exista anumite criterii general valabile in functie de care se poate stabili daca un film e bun sau slab. (si ca unele filme, indiferent de starea si momentul ales, nu ar reusi nicicum sa miste ceva in mine). Insa uneori prefer sa disting trairile induse de un film. De exemplu, nu as putea spune care film e mai bun: Pay it forward sau The fountain, din simplul motiv ca au iscat emotii diferite, de natura diferita.

    Ai vazut ca in ultimele randuri ale articolului, am mentionat si acele filme care mi-au dat impresia, dupa vizionare, ca mi-au irosit timpul. Nu le-am numit proaste, in ideea ca poate altora le-au trezit ceva emotii (unora, poate chiar puternice). Tu ai zis bine.. Filmul, ca arta, va crea emotii. Insa apare si dilema ,,cui?”. Ceea ce eu as spune ca e ,,slab”, altuia i se pare bun. Obiectiv, in functie de anumite criterii, s-ar putea stabili cine are dreptate. Subiectiv… mai greu. (ce vreau sa spun, dar ma exprim greu, e ca lista de mai sus e subiectiva, nu am cultura cinematografica sa pot aprecia calitatea unui film, cu adevarat)

    La Multi Ani si tie! 🙂
    p.s Da, unii scot din ecuatie filmele sf. De indata ce observa tag-ul ,,science-fiction” refuza sa le vizioneze :)) Ma bucur ca m-am vindecat de asta.

    Apreciază

  8. Pingback: 2012
  9. Filme, toata lumea vrea filme.
    Ma bucur ca traim vremuri moderne in care se fac si altfel de filme, vremuri in care orice nume mai mult sau mai putin sonor refuza sa se faca de ras cu mizerii.
    Apar tot mai multe filme tari, care merita cu totul sa fie vazute.
    Si eu am facut retrospectiva, dar m-am axat pe alte target-uri.
    🙂
    An frumos!

    Apreciază

    1. Da, se pare ca e un fel de febra cinefila contagioasa in perioada asta :)) – desi inca stiu multa lume care nu prea vizioneaza filme, decat foarte rar.
      Da, da, am luat in vizor si retrospectiva ta, in general iau in considerare filmele pe care le recomanzi – caci cele pe care le-am vazut si eu, mi-au placut, asadar ma gandesc ca e posibil sa ,,gust” si altele recomandate de tine.

      Apreciază

  10. Salutare Iulia,
    La multi ani, in primul rand, si multa sanatate pentru acest 2012 in care vreau sa vad aceasi Iulie plina de viata si implicata!
    Vreau sa-ti recomand un film bun pe care l-am vazut curand, „In Time”. Un film pe care l-am evitat o lunga perioada, caci nu aveam prea mari sperante de la jocul actoricesc al lui Justin Timberlake, insa m-a surprins placut.
    Spor la vizionat de filme si seriale in acest an (la care sper sa vii si cu pareri)!

    Apreciază

    1. Da, da, vin cu pareri de-acum, insa doar in cazul celor care ma impresioneaza intr-un mod mai special.. Ar fi fost si printre cele enumerate cateva care ar fi meritat mai multa atentie, insa cum nu mi-am facut timp dupa ce le-am vizionat..
      In time si Le concert sunt si ele adaugate la watchlist, multumesc! 😀

      Apreciază

  11. Pssst! N-as vrea sa-ti stric surpriza, dar stii ca au mai fost vreo 5 filme cu „Planet of the apes”? Nu l-am vazut pe ultimul, dar daca vrei sa-ti pui intrebari, poti sa incerci intai cu celelalte.

    Apreciază

  12. Buna dimineata,Iulia!

    Ohoo, dar asta da, lectie despre filme. Am vazut si eu cateva, putine, dintre ele. Zilele astea de sarbatori am vazut si eu in sfarsit Sanctuary 😀

    Cu mare intarziere, iti urez un an 2012 superb, un an in care sa fii doar fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti 🙂 La multi ani!

    Apreciază

    1. Buna seara, Marin 😛
      Sanctuary nu l-am vazut, e cu actrita din Stargate SG-1 😀 😀 Pare interesant! L-am adaugat listei 😛

      Un an minunat sa ai si tu, plin de bucurii si impliniri! La Multi Ani! 😀

      Apreciază

  13. Ai un stil atât de fain de a prezenta…parca te indeamna (stilul adica) sa le vezi pe toate. Din lista ta cred ca am vazut doar Uncertainty si bine ca mi-ai spus despre ce e vorba, ca eu unul n-am inteles nimic. Si l-am vazut de doua ori (ma rog, nu ca sa inteleg ceva, dar mi-a placut foarte mult actrita). Eu am crezut ca e vorba de doua perechi de gemeni….

    Apreciază

    1. Hahah :)) Dragos, imi confirmi ca fiecare om intelege si interpreteaza ceea ce vede dupa propriul chef 😀 Ma bucur tare mult ca te indeamna stilul sa le vezi, nu prea am fost atenta la ce/cum am scris, initial ma gandeam sa scriu doar cate o fraza despre fiecare, atat doar cat sa le trec in revista. Dar na, ma abtin greu, si spre sfarsit, acolo la eroi, m-am gandit ca m-am lungit prea mult :)) 😀

      Mi-a placut si mie actrita, chiar mult. Are un farmec aparte, e ceea ce numesc eu frumusete naturala. Si a jucat si bine 😀 M-as uita si eu inca o data, dar pentru actor… 🙂

      Apreciază

  14. 50/50 l-am vazut aseara…si sincera sa fiu..am avut ochii inlacrimati. Partea in care Adam isi ia la revedere de la prietenul sau si de la parinti inainte de operatie e cea mai profunda.
    Crazy Stupid Love, iar mi-a placut la nebunie
    Urmeaza sa vizionez si Uncertainty….insa pare asemanator filmului Before Sunrise..sau One Day

    Apreciază

    1. Da, are cateva momente mai emotionante, insa mi-a placut ca nu a devenit ,,siropos”, nu e fortat. Poate ti se va parea straniu, pe mine m-a emotionat scena in care isi pierde cumpatul in masina, si urla… E o disperare manifestata, bine-venita, in conditiile date, pe care si-a inhibat-o prea mult.

      Before Sunrise nu l-am vazut (inca, dar urmeaza). Nu stiu ce sa zic despre asemanarea cu One Day, eu nu am remarcat-o sincer.. One Day e mult mai trist, chiar mult mai static – se intinde pe o perioada lunga de timp, Uncertainty e o zi, prezentata insa ca doua variante paralele posibile (ce s-ar fi intamplat daca am fi ales X sau Y lucru…), iar una dintre variante e chiar alerta, mai dinamica putin.
      Ramane insa sa il vizionezi si tu si vei vedea ce si cum 😛

      Apreciază

Lasă un comentariu