Pentru că nu sunt în stare să scriu

9 gânduri despre „Pentru că nu sunt în stare să scriu

  1. Daca versurile melodiei caracterizeaza perfect ceea ce simti in clipa de fata, nu e de mirare ca nu poti scrie. Desi multi bloggeri au ajuns la concluzia ca au mai multa inspiratie atunci cand sunt coplesiti de anumite sentimente, griji, suparari…

    Apreciază

    1. Am scris si eu cand m-am simtit coplesita de griji si suparari, chiar de multe ori…
      Insa acum, nu reusesc. Dar ar trebui, poate mi-ar face bine. Mi-e greu sa ma concentrez pe orice din mintea mea. E o agitatie infernala in capul meu.

      Si da, versurile melodiei ilustreaza intr-un mod simplu cam ce simt (si de simplitate am atata nevoie). Nu in totalitate, insa o parte din ceea ce simt in perioada asta.

      Apreciază

      1. Hey 🙂 Si mie mi se intampla acelasi lucru. De altfel, statusul meu de mess este cel celebru din rocky: get up you son of a bitch cause mickey loves you (este un fel de motto pe care il folosesc de cate ori mi-e greu).

        Apreciază

    1. Ieei, ma bucur ca iti place. Eu sunt cam subiectiva cand vine vorba de unele dintre piesele lui, nu prea mai imi dau seama daca e ceva de capul lor sau nu. Dar banuiesc ca atat timp cat iti ajunge la suflet, nu mai conteaza.

      Apreciază

Lasă un comentariu