Evadări – Sucutard, II

Standard

( 6 iulie 2013 )

Am vizitat-o pe Cela. Copiluțu’ tocmai s-a trezit, mănâncă iaurt acum, a mai crescut. Face ochii mari, își agită mânuțele, îmi râde și gângurește. Nu ne-am văzut de vreo 3 luni, de la botez. Cine știe ce am tot povestit noi doi. Are câte ceva și din Cela și din Mihai. Ba e calm ca taică-său, ba e agitat ca maică-sa. Hihi, mi-e drag parcă, are niște degețele mici, mici și râde tare frumos. Un mic omuleț, micul Andrei.
Se adună nori, tunete și fulgere. Când începe ploaia, copiluțu’ devine foarte atent și liniștit. Ascultă cuminte ploaia.
Beau o cafea să îmi treacă starea de somnolență și pornesc prin noroi, spre casă.

… bunicu e gălăgios de când îl știu. Urlă când vorbește cu tine, e defect profesional. Când vorbește, i se aude glasul din deal. Au trecut 20 de ani și încă o mai aud pe buni: ,,Omule bun, da’ amu’ de ce strigi oare?”. În general, n-ai nici o șansă să dormi dacă e el pe-acasă, prin curte, și are cu cine vorbi. Dacă nu are cu cine, discută politică și dezbate știrile cu badea Ilă, un vecin care nu aude prea bine – deci bunicu’ urlă și mai tare. Toți sunt deranjați de gălăgia asta, dar eu… eu sunt probabil singura care poate dormi zâmbind în timp ce bunicu este… bunicu. Pentru mine, vocea lui e ca un zgomot de fundal drag sufletului meu.

… Ieeeiiii, ne-a răsfățat buni azi cu mini-plăcințele!!! Sunt ca plăcintele, dar mai mici 😀

…am fost pe la Flo, i-am pictat pe Livi și Lari. Am mai zis și a rămas valabil, când vine vorba de face-painting, ei doi sunt preferații mei: stau cuminți pe scaun, nu se grăbesc, au răbdare. Pe mine activitatea asta mă relaxează, chiar și atunci când se integrează jobului meu și o fac contra-cronometru. De obicei, asta ar însemna cam 30 de copii într-o ora. Acum l-am pictat pe Livi în vreo 40 de minute. Pe Lari am făcut-o în două ture. Mai povestim, mai râdem, mai retușăm. Nu-i deranjează că dau cu pensula într-un loc și de douăzeci de ori 😀 Albul să iasă alb, zic! De obicei, alegeam eu modelele, acum au ales ei:

e

Reclame

3 răspunsuri »

  1. Hola! O singura data am fost „pictat” Putin, pe obraz, la o petrecere de halouin 😀 Eram pirat :))) Ma inscriu si eu pentru o sesiune 😛 Candva… Sa imi zici ce vrei la schimb 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s