Zile frumoase în 2012

Sunt pe picior de plecare, am bagaje prin toată camera, mi-am împachetat lucrurile. Mi-am clădit toate cărţile într-un geamantan mare şi apoi mi-am dat seama că nu îl mai pot muta (ce bine că nu era pus în mijlocul camerei). Sper ca Dragoş să fie mai forţos şi să nu îşi rupă spatele cu el.
Nu ştiu dacă ar trebui să mă panichez de la atâtea schimbări. Aş vrea să nu. Având în vedere situaţia şi stările mele de spirit, am decis luni că îmi voi muta şi Crăciunul pe data de 28. Pentru că vreau şi eu să mă bucur de el…

Pentru mine anul ce tocmai se încheie a fost unul oribil, cât se poate de oribil. În mare parte, din vina mea. În mare parte, pentru că am cedat la un moment dat. Dar am fost atât de încăpăţânată, încât nu am observat asta. Am tras de mine şi am luat cele mai proaste decizii. Am rănit oameni dragi mie, nu prin ceea ce am făcut, ci prin ceea ce nu am făcut. Am obosit şi m-am consumat emoţional prea mult, iar asta nu a ajutat.

DAR am avut parte şi de lucruri frumoase. Şi aş vrea să îl închei în spiritul acesta.
Din luna mai până în august mi-am notat în fugă, pe bucăţi de hârtie, lucrurile care mă făceau să zâmbesc. Acum, recitindu-le, îmi amintesc cu drag de momentele respective. Sunt doar cuvinte-cheie, idei scurte.
*1 mai – Sunset Party, pe Feleac. Cu Nicu şi Ank 🙂
Am avut o privelişte frumoasă, am stat nu la plajă, ci la umbră de brazi. Am admirat Clujul şi a fost linişte…
1 mai Sunset Party Feleac
IMG_4227
*3 mai – Gnomutz. Fuck yes! :)) – Ne-am distrat de un personaj din ceva joc.
*4 mai – The Avengers – daaa, am fost la film şi m-am simţit bine! + Pe Dunării, la colţ.
*19 mai – Festivalul Luminii + Noaptea Muzeelor (scântei şi cavaleri) – despre noaptea asta de sâmbătă am scris şi pe blog.

*x iunie – Ştrand: apă, apă, apă, jucat cu minge, apă, apă, apă. Da, atât de obsesiv scris!
*14 iunie – Max+Donner Plate, Razer Naga, 21 jump street. Somn, butonat, zâmbete. – Pentru cei care nu ştiţi, Razer Naga e un super-mouse, l-am făcut cadou cuiva drag mie. Filmul 21 jump street nu îl recomand, doar îl asociez cu nişte momente distractive.

razer-naga-molten-special-edition_1

*10 iulie – Grădina Botanică: îngheţată surpriză + băut suc verde şi roşu. Broscuţa, cactuşi, flori, sere. Blondă.
Uaaaai, uitasem cât de bine m-am simţit în vară la grădina botanică. Parcă am redescoperit-o anul acesta. A fost o oază de linişte şi pace pentru mine. Cu îngheţata am avut o peripeţie frumoasă (am mai luat şi decizii bune anul acesta, aparent, chiar dacă mici). La grădina botanică am descoperit o broscuţă testoasă simpatică!!
Şi aparent m-am vopsit blondă pe 10 iulie! (după vizita la grădină)
IMG_4368
*19 iulie – filmuleţ.
*22 iulie – Întâlnire 21ARTemotion  ,,mormoloci culturali“, poze la zid, tabere, festivaluri, revista. Entuziasm!!! (Marius ne-a făcut pozeeeee în faţa unui zid, a fost o zi frumoasă, da…)
*23 iulie – SEBI: îngheţată Alpin, Casa Verde – dulăpior, Grădina Botanică: Marcel, vizita Ank.
Deşi nu a rămas mult prin Cluj, m-am bucurat de ziua asta alături de el. (Sebi e frate-mio). I-am luat un cactus de la grădină (daaa, am mers şi cu el la grădina botanică) şi l-a botezat Marcel. Am şi eu unul şi îl alint Marcelino. Spre seară, ne-am adunat pe terasă la Ank şi am povestit, am râs. A fost frumos..
IMAG0032
IMAG0034
IMAG0036
*26 iulie: Radu Clapa – vizită Cluj. Daaaa, şi cu el am fost la Grădina Botanică!! :)) Ne-am plimbat puţin prin oraş, am povestit, m-am bucurat să îl întâlnesc!

*3 august – Brad Iulian: 21ARTemotion Project. Am descoperit un om talentat care ne-a şi făcut o surpriză frumoasă. M-am îndrăgostit de stilul lui artistic. Nu ştiu ce o fi, liniile, culorile, expresivitatea din lucrările lui.

268642_452756081421956_1206091457_n
525709_4847703870714_67446988_n

Mă opresc aici, mă bucur că am făcut asta. Au fost şi momente frumoase anul acesta, da. Poate nu e o idee aşa de rea să îmi mai notez unele lucruri – acum îmi amintesc de toate zilele astea, dar înainte să le fii citit parcă nu existau prin capul meu.
La sfârşitul lunii august am făcut turul Moldovei – uite încă o decizie bună. Iar după o săptămână, am plecat la bunici pentru câteva zile (şi m-am simţit minunat acolo).

Chiar înainte de a pleca la bunici, însă, s-a mai întâmplat ceva neaşteptat pentru mine, ceva… bine în toată nebunia ce a urmat apoi. Voi mai scrie mâine poate…

Aaaa, să nu uit de weekend-ul de la Muntele Băişorii (prin octombrie oare?), care mi-a amintit cât de drag mi-e muntele, aerul tare şi curat. Şi scurta vizita la Sighişoara (tot prin octombrie oare?) care m-a făcut să îmi doresc să revăd orăşelul acesta mic şi pe timp de vară, când are loc festivalul din cetate, cu domniţe, cavaleri şi atmosferă medievală. Să nu uit!!!

19 gânduri despre „Zile frumoase în 2012

  1. Hey 🙂 Vezi, pana la urma sunt multe momente frumoase 🙂 Acum, trebuie sa treci peste momentele dificile, ele vin si pleaca.
    No,daca am inteles io bine, atunci Iulia sa ai Craciun fericit 😀

    Apreciază

  2. Wow, cât de fain să scrii așa, undeva, chestii faine și data lor… Căci pe blog nu scrii tot timpul, sau prin imagini nu imortalizezi mereu momentele, dar măcar un rând scris pe o foaie ajută mult.

    Bineînțeles, mă simt onorat că apar și eu acolo pe lista da lucruri faine ce s-au întâmplat. Chiar a fost una din întâmplările faine ale acestui an. Îți mulțumesc!

    Uite, începând de la anul, am să mă apuc să scriu și eu o astfel de listă.

    Apreciază

    1. Da, Radu, a fost o idee tare buna. Si chiar e suficient sa treci data si cateva cuvinte, un rand. Atat cat sa stii tu despre ce e vorba. Acum, citindu-le, mi-au venit in minte o multime de amintiri, care altfel s-ar fi pierdut undeva prin subconstientul meu, ar fi devenit vagi – nu putem sa tinem totul ,,activ” in memorie, dar e frumos sa avem acel ,,trigger”, un ceva care sa ne declanseze acele amintiri.

      Mi-am gasit un calendar tip orar/,,schedule” si cred ca il voi folosi pe acesta in 2013. E tot pe hartie, insa asa imi vor fi mai organizate (as fi putut pierde foile mici pe care am scris).

      Daaa, bineinteles ca esti pe lista! As fi vrut sa nu fii fost atat de obosita in perioada respectiva (imi amintesc ca lucram 13h/zi, cand intram pe tura, hihi, eram destul de varza), si sa fiu mai prezenta. Dar sper sa mai avem ocazia sa ne vedem 🙂

      Apreciază

    1. Nu stiu daca le intrec, dar eu una m-am simtit mult mai bine doar trecandu-le in revista si amintindu-mi de ele. Uneori suntem atat de prinsi in problemele noastre sau in ceea ce noi consideram ca e o ,,problema”, incat lucrurile frumoase parca nici n-ar mai exista, nu le mai punem la socoteala.
      Iti multumesc, La Multi Ani frumosi si linistiti iti doresc si eu!

      Apreciază

  3. Un an presarat cu momente tare faine, chiar nu pot intelege cum si de unde a pornit dezastrul de care pomenesti la un moment dat. Nimic nu-l anunta…
    Iti doresc un Craciun linistit, Iulia. Si un 2013 doar cu momente fericite!

    Apreciază

    1. Da, chiar au fost momente frumoase, Nice.. Nimic nu parea sa il anunte, poate daca as fi deschis ochii mai bine, as fi fost mai pe faza si as fi evitat macar o parte din.. Dar na, acum sper doar ca s-a lipit ,,lectia” de mine 🙂

      Apreciază

Lasă un comentariu