Zombilici

Da, recunosc, cam aşa sunt în urma săptămânii ăsteia. Am dormit 14 ore în ultimele 5 zile. Dacă le-aş împărţi echilibrat, n-ar fi nimic nou, cu 3 ore/noapte am mai dus-o. Daaaar, am reuşit să nu dorm două nopţi la rând, am făcut o zi luuuungă tare. Şi am febră :)) Zombilici, clar.
Am avut de predat proiecte pentru facultate, consultaţii pentru licenţă – care, adunate la câteva lucruri personale nerezolvate şi o viitoare (adică de azi) schimbare de domiciliu, m-au zăpăcit total. Mi-am predat proiectul la institut în ultimul minut, ultimele secuuuunde!!! Tocmai îşi verifica portarul ceasul şi era cu cheile în mână pentru a închide cutiuţaaaaa!
Clar că-i rămân recunoscătoare taximetristului care a condus ca un nebun prin oraş.
Şi clar că nu mai merg la papetăria aia unde calculatorului îi ia 5 minute pentru a deschide un amărât de fişier .doc de 2 pagini.
Era extraordinar de tragic dacă după noaptea aia făcută-n zi, aş fi întârziat un minut. Un minut.

Recunosc: faptul că pe facebook, la 6 dimineaţa, încă activau colegi de facultate, a fost de-a dreptul reconfortant. Nu m-am mai simţit aşa singură. Aprope că m-am simţit motivată.

Recunosc: sunt ineficientă, lipsită de motivaţie şi proastă – cel puţin la faza asta (ok, iau decizii proaste, ca să nu îmi cobor stima de sine şi mai mult). Dacă dormeam măcar 2 ore, aş fi citit/scris mult mai rapid şi eficient. Problema e că dacă mă opream, nu aş mai fi reluat nimic. Motivaţie – zero.

Joi parcă am fost beată, atât de obosit îmi era sistemul nervos. Acum îmi revin, voi dormi mai mult în perioada ce vine, aşa presimt. Mă vindec de zombilicism.

Vă pup şi sărbători frumoase vă urez de azi – în caz că voi fi prea aiurită în următoarele zile 😛

19 gânduri despre „Zombilici

  1. *˚°。°*。°*。★*˚°。°*。°˚°★*˚°。°*。°*★*˚°。°*。°*★
    _██_*˚°。°/ ♥ \*˚°。°*。°*★ Wishing You All ★*°˛
    (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.*˛_Π_____ °* A Merry Christmas and *°.°
    ( . • . ) ˛°./• ‘♫ ‘ •\.*./______/~\ ♥ A Happy New Year ♥*
    (…’•’.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°|田田❤|門|╬╬╬╬╬ *˚°。★˚*˚°。★

    Apreciază

  2. Neațaa, zombilici! 😀 Adevărul este că partial ma recunosc 🙂 Nu neaparat in noptile nedormite, cat in stilul de lasa totul pe ultima suta de metri. Inca o aruncatura de bat si fac 29 de ani. Si, deci, de cel putin 20 de ani ma gandesc la cat de bine ar fi sa nu fac totul intr-o criza de timp mai ceva ca aia din 29 :))) Dar nu poci, nu gandesc bine pana nu intru in criza 😀 Joi seara si vineri am avut si eu astfel de momente; asa ca am fost solidari la distanta 😀

    No, sarbatori fericite si tie, Iulia! si mult, mult somn si deplinea leneveala 🙂

    Apreciază

    1. Neataaa!!! Hahah, era ceva imagine cu text, cam asa: ,,The best inspirational moment/when you become creative is the last minute panic” 😀 Si eu ma tot gandesc sa nu le mai las chiar asa, pe ultimul moment. Bine, nu pe toate le las, dar ceva ceva mereu ramane. Nu stiu cum reusesc insa de fiecare data sa ma si incadrez in timp, totusi :))) Si partea buna e ca lucrez bine, adica am avut tot rezultate bune. Doar ca nu stiu, toata presiunea si agitatia si… e obositor.

      Daaaa, leneveala… ce bine ar fi! 😀
      p.s te-am si cautat pe facebook sa vad cand ti-e ziua :)))

      Apreciază

  3. ma gandesc cu groaza ca la anul va trebui sa fac si eu un proiect de licenta destul de complicat… Sper sa izbandesti … fiindca nu-ti acord alternative!

    Motivatia bato vina imi da si mie la temelie… uneori e la nivel maxim alteori, poate cand ar trebui sa fiu consecven da gres.
    Si n-ar trebui sa fie greu, doar ca lenea isi spune cuvantul :(.

    Apreciază

    1. Pato, sunt convinsa ca va iesi bine lucrarea de licenta. Mi-e mai incarcat programul, imi da batai de cap, am mult de citit… dar va iesi bine in cele din urma. Te vei descurca si tu la anul 😛
      Sper sa iti gasesti si tu o constanta si stabilitate motivationala. Cred ca e unul dintre cele mai importante lucruri, in tot ceea ce facem, sa fim cu adevarat motivati. Din pacate, mie imi lipseste momentan pe toate domeniile… Sper sa mi-o gasesc.

      Apreciază

      1. Dar nu aceasta este cauza imbatranirii. Imbatranirea este ceva firesc, asta este pur si simplu ceva despre care iti amintesti melancolic. Eu noptile nedormite le corelez cu anii de facultate. Primii. Cand ma gandesc la faptul ca de acum si pana atunci au trecut 6-7 ani nu-mi vine sa cred. 🙂

        Apreciază

        1. Nu cauza, nu, dar simt ca ar cam contribui. Bine, eu cand ma gandesc la nopti nedormite ma gandesc la insomnie – deci frustrare si oboseala. Celalalteee nopti nedormite nu prea au treaba cu imbatranirea, drept 😀

          Trece repejor timpul, cel putin asa pare cand privesti in urma…

          Apreciază

  4. Wou, ce putin dormi tu, Iulia. 😯 Stiu ca esti tanara, dar… Parca am avut si eu odata (foarte demult 😛 ) 20 de ani, dar imi aduc aminte ca aveam nevoie de somn. Rar de tot cand pierdeam noptile si le recuperam foarte greu.
    Dar iata ca a venit si vancata mult asteptata si vei avea timp din belsug sa te odihnesti si sa te refaci. Iti doresc Sarbatori frumoase si linistite, cu multe bucurii si impliniri sufletesti. Craciun Fericit! :*

    Apreciază

    1. Si eu am nevoie de somn, Nice, dar nu ma inteleg prea bine cu el, in unele perioade… Acum, in ultimele zile m-am relaxat muuuult ce-i drept, si fizic si psihic. Cu somnul tot nu m-am imprietenit total, dar sper ca sunt pe drumul cel bun 😛

      Iti multumesc pentru urari, de sarbatori frumoase sper ca ai si tu parte :*

      Apreciază

Lasă un comentariu