Sfârşit de septembrie

*Plec la ţară, până duminică.
Cela şi Larisa îşi sărbătoresc zilele de naştere, deci vreau să fiu prezentă acolo. Le-am pregătit mici cadouri, mi-am făcut bagajele, am pregătit aparatul de fotografiat, abia aştept să plec. Mă relaxez acolo câteva zile înainte de începerea anului universitar.

*Ieri am redescoperit biblioteca, am petrecut cam o oră printre rafturile literaturii universale, mă voi delecta cu lectura în următoarele săptămâni.

*Zilele trecute, mi-am descoperit pictorul preferat: Steve Hanks. Am scris aici câte ceva despre el şi operele lui, mult prea puţin însă. Pe viitor, cel puţin una dintre picturile lui va ocupa un loc de cinste la mine acasă.

*Vara viitoare, în iulie-august, voi fi în Croaţia: Plitvice. Pentru că asta îmi doresc!

Publicitate

38 de gânduri despre „Sfârşit de septembrie

      1. Si de preludiu si de carte. Era o metafora. Cititul iti aduce placere, insa 15 minute e prea putin, face doar cat un preludiu.
       Dar eu tot cred ca e mai bine decat deloc 😛

       Sper ca ti-ai reamintit despre ce conversam aici 🙂

       Apreciază

  1. nu imi amintesc exact cum anume am aflat de acest loc, dar mi-au fost suficiente cateva fotografii pentru a ma decide 😛 Cred ca e superb si sper din tot sufletul sa imi mentin interesul viu pentru asta

   Apreciază

 1. Weekend frumos, Iulia! Cum Plitvice, renunti tu la Roma? 😀 😛 Tinutul lacurilor si cascadelor e detinatia favorita de vacanta pentru multi romani… Si eu visez demult la el. Cine stie daca se va materializa vreodata visul asta.

  Apreciază

  1. Hihi, Nice, nu crezi ca Roma m-a avut cam… prea mult timp ? :)) Oricum, prefer sa vad locuri noi, decat sa revin la aceleasi an de an (desi are si asta un farmec aparte, descoperi mereu cate ceva nou sau regasesti amintiri placute).

   Eu zic sa faci cumva sa se materializeze!! 😀 Merita. Mai ales ca nu iesi cu mult mai scump decat o mini vacanta pe litoralul nostru 😛

   Apreciază

   1. Nice, eu sunt oarecum mai clasicist din punct de vedere al picturii. Am vazut pe viu cateva opere ale renasterii si m-au impresionat. Nu pot spune ca am preferati. Il simpatize pe Courbet, insa nimic mai mult.

    Apreciază

  1. Buna Marin, vin si impresiile despre lecturi. Mi-am luat cu mine o singura carte, am dat-o gata repejor (trece timpul altfel acolo, la tara) si apoi mi-a fost ciuda ca nu am mai pus si alta :))

   Hihi, nici eu nu stiu de ce nu aveam un pictor preferat. Poate nu am fost atat de mpresionata de TOATE picturile vreunuia, pana acum 😛

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s