Day 13: A song that makes you laugh

Standard

Nu la modul ,,mǎ prǎpǎdesc de râs’’, ci la modul îmi stârnesc un ,,haha’’, mai mult în plan intern, decât manifestat. Nici mǎcar nu am vreun argument foarte bine întemeiat pentru asta. Acum, cǎ mǎ gândesc mai bine, s-ar putea ca al meu simţ al umorului sǎ fie ciudǎţel :))


Reclame

17 răspunsuri »

  • Din seria ,,ce trebuie sa faca o femeie pentru a i se scrie o balada” :)) Glumesc. Nu stiam cantecul, De la Bloodhound Gang imi amintesc vizual ceva videoclip, erau ei imbracati in ceva costume de soareci/iepuri… nu mai stiu, dar imi provoca scarba din ceva motiv dubios :)) Da, e amuzanta ideea… Pe langa asta, eu nu inteleg de ce ar investi cineva atata energie pentru a crea asa ceva :))

   Apreciază

  • 😀 Da… titlurile, deci ,,zilele” in sine nu sunt alese de mine, ci de cei care au initiat ,,30 day song challenge”, de asta au si ramas in engleza.
   Insa, am observat ca la unele zile tematice, sa le spun asa, imi vine foarte usor sa aleg melodiile, stiu din start care ma binedispun, care imi provoaca nostalgii, care imi amintesc de ceva anume. La altele insa mi-a fost mai greu la partea de alegere a melodiilor…, caci imi plac multe 😀

   Apreciază

  • Muzica ,,din asta” insemnand rock ? rock rau :)) Da… ce sa zic, mie imi place sa jonglez cu diverse stiluri. Korn si alte rockuri rele :)) ascultam pe la 13-15 ani, acum imi place sa descopar cat mai multe genuri muzicale 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s