Day 10: A song that you know all the words to

Standard

În general, ştiu versurile tuturor melodiilor care îmi plac, însǎ la modul ,,murmurat”, adicǎ le pot cânta şi reproduce în acelaşi timp cu solistul respectiv, dar nu şi de una singurǎ, nu toate, cel puţin.. Cred cǎ fiecare avem unele cântece ale cǎror versuri le-am reţinut mai uşor din diverse motive, versuri pe care ne place sǎ le cântǎm (strigǎm?)… 😀

…despre prietenie, varǎ, iubire şi puterea ce zace în fiecare dintre noi.


Reclame

2 răspunsuri »

 1. Eh, daca are omul voce, poate sa si cante. Eu miaun si de aia prefer sa miaun impreuna cu interpretul ca sa nu se auda prea bine… M-am avantat si la karaoke dar dupa vreo 3 tequilla. Ce nu inteleg este de ce mi-au zis toti ca am cantat cu patos un cantec pe care nu imi aduc aminte sa il stiu !!! De miaunat nu au zis nimic dar il banuiesc eu.
  Sunt buna insa la slogan si lozinci si cantecele de demonstratie ! Am scos 2 hit uri sigur ! Urlu acolo din toti plamanii si se poate miauna linistit, nu se supara nimeni! Oooooo, nu, nu ma las cu una cu doua! Exista peste tot un mediu unde si noi, „artistii” neintelesi ne putem da aere si umple de talente si fitze si… Hasta siempre!

  Apreciază

  • La karaoke nu m-am avantat niciodata pana acum. Caci asta e unul dintre riscuri: sa canti pasional un cantec necunoscut tie :))
   Irs, probabil versurile proprii le-am canta cel mai dezinhibat… Sunt cele in care punem cea mai multa pasiune, si putem sa gasim si locul, si momentul, si mai ales putem gasi acea parte din noi care sa ne faca ,,artisti” si care ne face sa urlam, sa cantam sau sa mieunam in voie!! Ma bucur ca esti inca la fel de entuziasmata cu privire la evenimentele de acolo 😀

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s