Day 09: A song that you can dance to

Nu cred cǎ se pune problema unui cântec pe care aş putea dansa. În principiu, toţi putem dansa oricând, pe orice muzicǎ, dar asta nu garanteazǎ şi calitatea dansului sau armonia mişcǎrii. Trecând peste preconcepţiile cǎ unele melodii sunt mai dansabile decât altele, cǎ pe anumite melodii se poate dansa, iar pe altele nu, dansul ar trebui sǎ fie o formǎ de manifestare a unor emoţii, trǎiri, cel puţin aşa îl vǎd eu.
Sper sǎ nu fiu consideratǎ o ciudatǎ din cauza melodiilor alese 😀 Sunt melodii care mǎ fac sǎ vreau sǎ dansez, pe care îmi vine sǎ dansez. Aşadar, nu e vorba de ,,pot sǎ dansez” pe aceste melodii, e vorba de ,,îmi vine sǎ dansez”, iar dacǎ voi dansa, va fi natural !



7 gânduri despre „Day 09: A song that you can dance to

  1. Hehe, ce-mi place prima melodie. Dansez instantaneu cand aud o melodie care imi place. De altfel cei de langa mine stiu asta pentru ca incep sa ma manifestez haotic cu expresii de genu: „Ioi, ce-mi place melodia asta!!, sau „Ioi, Nickellback” (de exemplu). Dau din cap, din maini, cant, chestii de genul. Se intampla rar sa se nimereasca intr-un local o melodie care cu adevarat imi place, dar si cand se nimereste, e momentul meu :)).

    Si a doua e draguta, dar a treia nu ma prea indeamna la dans, poate asa un pic, simbolic 🙂

    Apreciază

    1. Te-ai saturat ? :)) 😀

      Trecand peste (eu nu), cred ca e frumos sa poti rezona asa cu unele melodii, incat sa iti vina si sa nu te poti abtine de la a te manifesta. Probabil cei din jurul tau s-au obisnuit 😀 In cazul meu, sunt rare melodiile care ma ridica automat de pe scaun, care ma fac sa trec instant peste inhibitiile de moment.
      p.s Atat timp cat nu dai din picioare (in lateral), e ok :))

      Apreciază

      1. Si eu cred la fel. Faptul ca o melodie iti transmite o stare de bine, atunci ar trebui exteriorizata intr-un mod natural fara inhibitii, atata timp cate te simti bine. Cei din jurul mau n-au treaba, sau cel putin nu mai au treaba. Deja ma stiu ca eu cand „aproape” tot timpul si ca-mi palce sa fredonez atunci cand aud o melodie care imi place. E ceva natural pentru mine si n-as putea sa ma abtin „prea mult” din manifestari. Nu dau din picioare, ci mai mult incerc sa-l fac pe cel de langa mine sa simta ritmul :))

        Apreciază

  2. În principiu, toţi putem dansa oricând, pe orice muzicǎ” … bine zici: in principiu … exceptia care confirma regula fiind eu. :))

    da’ tre’ sa spun ca Liquido cu Narcotic e o alegere de nota 11. 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu