Iuuuui :)

Nu imi plac pisicile, dar e unul dintre cele mai dragalase lucruri vazute in ultima perioada…

39 de gânduri despre „Iuuuui :)

  1. Da, asa e, foarte dragalas. Pe mine insa m-a impresionat un alt clip, tot cu pisici. Una din ele fusese lovita de o masina si omorâta. Cealalta pisica a refuzat sa o paraseasca si a stat lânga ea incercând, cum putea, dupa mintea ei, sa o salveze. A incercat sa-i faca si masaj…lumea care trecea pe acolo a fost tare rascolita de eveniment. Pâna si medicul veterinar care a fost chemat la fata locului, o matahala de om, povestea intâmplarea cu lacrimi in ochi si cât de greu i-a fost totusi sa ia pisicile de acolo, intrucât cea care era in viata nu lasa pe nimeni sa se apropie. Very touching….Asta e secventa: http://www.youtube.com/watch?v=joUactmWVQ4

    Apreciază

    1. Da… este intr-adevar rascolitor. Animalele au si ele constiinta mortii oarecum, nu stiu la ce nivel, nu stiu cum, dar asta e una dintre dovezile graitoare… Si cand te gandesti ca pisica asta a dat dovada de mai mult suflet si interes fata de un alt semen al ei decat o fac multi oameni..
      E emotionant sa vezi asa ceva, da…

      Apreciază

        1. Lusio, nu prea iau in serios anumite lucruri asa cum sunt ele afirmate din perspectiva religioasa. Cred ca daca ,,sufletul” exista, il avem si noi si orice alta fiinta vie, poate la un alt nivel energetic etc. Si noi avem inima, la fel ca ele… Avem si un creier la fel ca ele. Ce anume ne da dovada ca noi am avea suflet si ele nu ? Suntem superiori dpdv rational, cognitiv, avem un creier mai… performant. Daca sufletul deriva din creier, iar un creier mai evoluat presupune si existenta unui suflet, da, poate e justificat sa credem ca doar noi il detinem 😛

          O forma de viata parca presupune mai mult decat corp. E si ,,spirit”. Oricum, treaba cu sufletele e una complicata 😛 In comentariul precedent, era asa.. un mod de a spune 🙂

          Apreciază

          1. Cred ca Lusio a vrut sa spuna altceva. Evident, orice este viu e ‘insufletit’. Dar puterea ratiunii o are numai omul. Numai el isi aroga dreptul de a deosebi binele de rau. Pur teoretic, pâna la noi studii, animalele functioneaza in baza unor sabloane care pot suporta numai foarte mici retusuri. In schimb, omul rationeaza. Sau ar trebui sa o faca. Sau ar trebui sa o faca la momentul oportun si sa nu incurce momentele in care trebuie sa rationeze cu momentele in care trebuie sa lase intuitia sa decida.

            Apreciază

            1. Cum spuneam, Dragos, daca presupunem ca ,,sufletul” e dat de evolutia creierului (deci a existentei ratiunii), da, se pare ca doar noi il avem…
              E posibil sa imi fi scapat aspectul, insa religia nu stiu sa sugereze o legatura intre cele doua, cand vine vorba de ,,suflet” (intre suflet si ratiune, zic). Poate indirect asa e interpretat, cum ai explicat si tu mai sus, nu stiu… 😛

              Apreciază

    1. Pai… cauza antipatiei fata de ele e obiceiul lor de a se alinta (a se freca, mai exact) de piciorul, mana sau ce mai prind din tine. Chestia asta imi da fiori (negativi). Probabil, tot din cauza asta am impresia ca sunt lingusitoare, parsive cumva.
      In rest, imi plac matzucii, puiutii de pisica. Dar nu cred ca are vreo relevanta, caci in general, puiutii de orice sunt draguti 😛 🙂

      Apreciază

        1. Eh, cum ziceam, puiutii de (aproape) orice sunt dragalasi 😀
          Pe la Nice&Dragos se discuta la un moment dat, dar nu mai tin minte articolul exact. Aaaaa, parca cel cu safari, excursii etc. Retin tot felu’ de detalii si amanunte marunte asa, dar omit unele lucruri mai importante :)) Fiecare cu memoriile lui, ce sa fac..

          Apreciază

            1. Iar incepe..

              O sa ma multipic ca sa aiba majoritatea cate un Lusio..

              Probabil ca o sa fac o avere din vanzarea lor..

              Apreciază

            2. Lusio, pai daca tu nu vrei sa vorbesti cu mine pe blogul meu, vin eu pe blogurile unde iti place mai nou sa postezi…si asa poate se infiripa un dialog. 😀 🙂 Metode se gasesc… 😛

              Apreciază

    1. Sunt dragalasi bichonii :D:D Micuti tare! Mi se par atat de simpatici cand ii plimba stapanul, cum topaie asa vesel :)) In parcul de langa mine mereu iese o doamna cu un bichon la plimbare. E atat de micut si energic, ca un ghemotoc 😀 :))

      Apreciază

      1. Mda.. daca vreti sa agatati gagici.. trageti-va un bebel sau macar un bichon.. Fetele se vor topi dupa ei si uite asa ai un intro minunat pt vreo eventuala combinatie :mrgreen:

        Apreciază

        1. Eu nu am vazut niciun tip cu bichon pana acum. 😦 😦 Barbatii prefera cainii care impun respect, de talie mare, cred ca se jeneaza sa iasa pe afara cu unu mic de genu. De teama sa nu rada ceilalti de el.

          Apreciază

          1. Nice, am vazut eu cu pechinezi in schimb 🙂 Si da, e o inclinatie si naturala si impusa social barbatilor…. Adica, sa fim si noi sincere… nu ar fi putin comic sa vezi un barbat in toata firea cu un catelus pitic, bichon, in lesa ? :)) E cu totul altceva cand il cunosti pe respectivul barbat, insa asa… ca o prima impresie, nu stiu daca e o idee buna 😀 :))

            Apreciază

            1. Pechinezii aia sunt in mare parte: Ai copilului lor.. sau al nevestei.

              Inca n-am pomenit barbat singur care sa-si aduca acasa un mic si adorabil pechinez.

              Cat despre caini, am tot zis, asta-i preferatul meu:

              Daca voi ajunge vreodata in viata asta sa-mi cumpar casa, nu si apartament.. Casa o voi lua la pachet c-un ciobanesc german sau 2 :)))

              Apreciază

            2. Daaaaa….. La un ciobanesc german visez si eu, cam de cand erau filmele cu Rex (comisarul parca) 😛 Si husky sunt frumosi, dar destul de dificil cu ei, din cate am auzit, sunt cei mai independenti (de aici si faptul ca sunt cei mai ,,pierduti” caini).

              Dar pana nu ma mut la casa… ma abtin, ca si tine.. 😦

              Apreciază

            3. Husky am auzit ca’s mai pretentiosi.. si asta ii face sa cada de pe primul loc in preferintele mele..

              Dar un ciobanesc german bine facut si smart e numa bun 😎

              Eu ma abtin ca nu-mi place sa-mi faca un caine program gen: Scoate-ma pe afara dimineata, dup-amiaza si seara (Vara stiu sigur ca ar fi jale mai ales ca eu hibernez des pana pe la 12,13,14 sau chiar si 15, uneori si-n weekenduri la fel). Daca stau la curte doar ii deschid usa si zburda prin curte………pana mi-o veni MIE CHEFUL sa-l mai scot si-n afara portii (deci asa EU i-as face programul de „iesire in lume”).

              Apreciază

Lasă un comentariu