>Nu prea stresatǎ…

>

  În weekend am avut prima întâlnire cu scop studenţesc demnǎ de admirat. M-am întâlnit cu o colegǎ pentru a învǎţa. Având în vedere cǎ avem o carte de 1000 şi ceva de pagini pe care trebuie sǎ o aprofundǎm, iniţiativa noastrǎ a fost una simpaticǎ. Am colorat cu verde şi galben fosforescent pasajele importante, am subliniat cu pixul cuvintele cheie. Mâine repetǎm experienţa…
  Duminicǎ m-am pus sǎ dorm la 22:30. Nici nu mai ştiu când a fost ultima datǎ când am reuşit performanţa. Am fost exagerat de obositǎ, am dormit ca un sac. Copiii au darul de a te obosi. 
  Azi am avut şi primul examen! Sesiunea mea a început în mod oficial aşadar. Credeam cǎ voi fi mai stresatǎ şi mai agitatǎ, însǎ momentan mǎ simt bine. S-ar putea ca mâine sǎ încep sǎ mǎ stresez. 
  Am listat şi un proiect ce trebuia predat azi, dupǎ examen. Am pornit din timp, pentru a nu intarzia la examen. Observând aglomeraţia din mica papetǎrie, m-a cuprins o dezamǎgire cruntǎ. Observând-o pe tanti care se ocupa de imprimante şi xerox, mi-a venit sǎ plâng. Nu ştiu dacǎ mai încet de atât se poate mişca o persoanǎ. Nu am obiceiul sǎ las astfel de treburi pe ultima clipǎ, iar când o fac… stau jumǎtate de orǎ la rând pentru douǎ pagini.
  Proiectul, deşi banal şi uşor de realizat, mi-a scos peri albi ieri. Am ales biografia unei personalitǎţi din domeniul psihologiei: John B. Watson, cel care a pus bazele behaviorismului. Mi s-a pǎrut oarecum dificil sǎ îi rezum întreaga viaţǎ şi activitate in doar 400 de cuvinte (şi extrem de enervant sǎ tot numǎr cuvintele!). John B. Watson a avut unele idei mai…radicale în ceea ce priveşte educaţia copiilor. Era inevitabil sǎ nu aflu şi despre scandalul sexual în care ar fi fost implicat, cu cine şi-a înselat soţia şi de câte ori. Nu înţeleg ce relevanţǎ au aceste aspecte şi de ce vrem sǎ le scormonim oamenilor prin viaţǎ. Mai rǎu ca porcii.

9 gânduri despre „>Nu prea stresatǎ…

  1. >Au, sunt atât de varză la capitolul scrieri psihologice încât tac. Dar te trag ușor de mânecuță, am o leapșă drăguță pentru tine, când ai timp 😀 Te pup și succes și la celelalte examene ! Cum te-ai descurcat la ăsta ?

    Apreciază

  2. >Miscellaneous, preiau indata leapsa 🙂 Examenul a fost greut, dar a mers binisor. Insa incerc sa nu imi fac prea mari sperante… Ma concentrez pe cele care vin.. 😦 Succes si tie la examene! Tu ai inceput ?

    Apreciază

  3. >Si eu am inceput examenele. Maine il am pe primul si nici macar nu imi fac vreun stres ca o sa-l iau :D. Cunosc situatia de la xeror. Am si eu la mine la facultate un magazin cu articole de papetarie in care lucreaza o tanti super rapida, dar uneori o lasa pe fiica dumneaei si face totul praf. Pe langa faptul ca mereu cand este ea, la xerox este o coada de 50 de metrii pentru ca este "rapida" mai amesteca si foile sau le capseaza invers. Multa, multa, multa, multa bafta la examene, sa le iei cu nota 100.

    Apreciază

  4. >@CaduMaine il am pe al doilea 😀 Sper sa avem succesuuuuuri :)) Tu straduieste-te acolo, nu porni cu premise pesimiste, ok ? Multa bafta si tie!! Sa iti zbarnaie inteligenta :Dp.s O,nu. Amestecarea foilor si capsarea inversa nu se admit!!!

    Apreciază

  5. >@AlbertMultumesc… cu siguranta o voi tine minte. Deja am epuizat 2 markere fosforescente doar pe sublinierea esentialului pt examenul de maine. Al treilea mai rezista :)) Sa stii ca intr-adevar e oarecum frumos. Se simte in aer emotia specifica bobocilor 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu