>Un an

>

Anul trecut prin noiembrie am avut o idee rǎzleaţǎ şi am început sǎ construiesc un blog. Îmi doream atunci un loc al meu, un loc special, unde sǎ îmi organizez muzica, anumite fotografii, câteva impresii, câteva gânduri. Deşi îmi doream probabil vizitatori, în realitate aveam oroare de ideea cǎ cineva ar citi ce scriu. Nu prea obişnuiam sǎ las oamenii sǎ mǎ cunoascǎ, niciodatǎ.
Aşadar, a fost puţin ciudat când a apǎrut Cǎtǎlin. Curând, însǎ, mi se pǎrea chiar interesant. Citeam sǎptǎmânal ce mai fǎcea, ce mai gândea. Era un fel de corespondenţǎ simpaticǎ.
Între timp, am descoperit cǎ existǎ numeroşi oameni speciali şi interesanţi, oameni profunzi şi simpatici care îşi împǎrtǎşesc din propria persoanǎ, câte puţin, pe bloguri. Şi a fost o veste bunǎ pentru mine. Descoperirea unor oameni care gândesc mi-a mai îndulcit opinia despre oameni în general, opinie care nu era roz deloc anul trecut.
Anul trecut, pe 17 noiembrie, am postat primul ,,articol”, dacǎ poate fi numit astfel. Mi-era somn, ploua, murmuram un cântec special pentru sufletul meu din acea zi şi mǎ pierdeam în amintiri frumoase.

(p.s   am observat ca asta e postarea nr. 100, funny day 😀  )

Reclame

13 gânduri despre „>Un an

  1. >Hei la multi ani!!!! Cam cu intarziere dar sper sa ma ierti ca nu am fost pe faza 😀 Pot sa spun ca este singurul blog pe care il mai citesc in ultima vreme si chiar imi face placere. Sa o ti tot asa!>:D<

    Apreciază

  2. >Multumesc tare mult, Miscellaneous!! 🙂 Nick'ul este mai mult un ,,reminder" pentru mine.. Eu ma bucur ca am decis anul trecut sa imi fac blog, caci am cunoscut oameni superbi, iar tu te afli printre ei >:D< Cadu, iti multumesc si tie 🙂 Ma bucur ca inca mai citesti ce scriu eu aici, ma bucur si mai mult ca a trecut un an si inca tinem legatura >:D<

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s