>Gânduri auto’adresate

Standard

>

Credeai cǎ intri în nesimţire, nu? Credeai cǎ agitaţia oraşului şi a strǎzilor bifurcate din sufletul tǎu au creat un nor dens de ceaţǎ persistentǎ. Transa ciudatǎ în care ţi-ai trǎit viaţa în ultimele 3 luni trebuie sǎ ia sfârşit. Realitatea e frumoasǎ. E palpabilǎ. Dacǎ ai simţi cum îţi pulseazǎ sângele în fiecare venǎ, poate te-ai simţi mai în viaţǎ. Dar nu simţi. Numeroşii stimuli au creat doar o morfinǎ. Iar tu te-ai complǎcut în situaţie. Nu simţi entuziasm, nu simţi durere.
Efectul morfinei a fost pus în balanţǎ abia acum. Din cauza unui şoc. Mereu ai nevoie de senzaţii extreme pentru a te trezi. Durerea produsǎ de şoc ţi-a invadat întreaga fiinţǎ. Constaţi uimitǎ cǎ eşti nepregǎtitǎ. Ai lǎsat garda jos, nu ? Observi acum, brusc, diferenţa dintre pseudotransa în care te afli şi viaţǎ.
Ochii devin izvor de lacrimi. Nu, nu durerea e cauza. Ci bucuria. Bucuria trezirii la viaţǎ. Nu mai conteazǎ şocul, durerea, frustrǎrile, slǎbiciunea. Simţi cum pierzi durerea şi te împotriveşti. Ţi-ai simţit fiinţa prin ea, acut. Nu dispera. Important e cǎ norul s-a mai dispersat puţin, ochii s-au limpezit, sufletul a fost zguduit.
Reclame

8 răspunsuri »

  1. >no pain no gain … adica inca n-am citit/vazut pe undeva o teorie care sa sustina ca un zombie simte ceva. iar daca la asta adaug faptul ca nu poti defini una daca pe cealalta n-o definesti …

    Apreciază

  2. >@Doxatul DexNu e la fel de intens ca ieri, dar inca persista. Te mai tin la curent :P@Pato BasilDa, e bine sa fii puternic. Insa uneori e bine sa stii ca te afecteaza unele lucruri. Asa stii ca iti pasa.Multumesc.. sa stii ca uneori prezenta de care aminteai tu e mai importanta decat cea fizica. >:D< @INTJDa.. acesta e si motivul pentru care simteam simultan si durere si bucurie. Nu sunt un zombie!! Yupiiii 🙂 Vazand contrastul, asa mi s-a parut ca am fost in ultima perioada.@CarbonaruNu, nu e despartire. Nu a fost nimic concret.Doar constientizarea faptului ca cel mai drag om mie ar putea pati ceva oribil. @CosminStarea de rau a trecut 🙂 Dar nu vreau sa uit prea curand ce am simtit..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s