>Mici explozii de fericire

>Cum faci faţǎ unui asemenea sentiment? Cum poţi sǎ îţi manifeşti fericirea fǎrǎ a exploda în particule mici de culoare, luminǎ şi sunet? Am obiceiul sǎ dau din picioare, sǎ ţopǎi şi sǎ mǎ transform într-un zâmbet sincer şi uriaş. Însǎ asta nu pare suficient acum… Vreau sǎ zbor spre cel mai înalt vârf de munte din lume. De acolo, vreau sǎ împart cu voi toţi energia pozitivǎ ce m-a cuprins azi! Fericire şi entuziasm ! 
 

5 gânduri despre „>Mici explozii de fericire

  1. >@carbonaru, Ahm.. nu cred ca e un rezultat imediat a unor lucruri concrete. Oricum.. sa zicem ca o doza mare de iubire, sinceritate cat cuprinde, o oarecare impacare cu propria persoana, implinirea pe care o ai cand te simti util, daramarea zidurilor mentale ridicate in jurul tau si o mica amnezie privind problemele de zi cu zi… au contribuit enorm 🙂 Nu stiu in ce masura te ajuta asta… Nici mie nu mi-e prea clar ce si cum :D@Pato Basil, avem toti momente/zile mai bune si mai proaste. Daca nu ar exista cele deprimante, nu le-am aprecia/recunoaste pe cele frumoase.. Fa ceva ce iti place sau te relaxeaza, ajuta-te un pic sa iesi de acolo..

    Apreciază

  2. >Cel mai frumos om de pe pamant este omul fericit, mai fericit decat fericit si mai frumos decat frumos nu exista. Ti s-a intamplat vreodata sa citesti undeva ca un om este fericit, ca se transforma intr-un zambet urias si sa te binedispui si tu?Mia placut faza cu "sǎ mǎ transform într-un zâmbet sincer şi uriaş " bv asa sa fi totdeauna.

    Apreciază

Lasă un comentariu