>Roma in imagini

Standard

>Roma este un oras de vizitat, pentru oricine. Desi e tentant sa te ascunzi in spatele aparatului foto si sa pui la incercare spatiul liber al memoriei acestuia, iti recomand sa uiti de el din cand in cand. Orasul acesta trebuie simtit, mai mult decat ,,vazut”. E istoria unei civilizatii. Fiecare colt, fiecare straduta ingusta, fiecare cladire pare sa transmita mesaje dintr-un timp indepartat, un timp antic. Desi turistii sunt numerosi, aglomeratia accentuandu-se astfel in aceasta capitala europeana, am simtit liniste aici. Poate sufletul omului tace umil, instinctiv, avand in preajma sa, atat de aproape, istoria. 

Personal, am fost impresionata de Fontana di Trevi in mod special. Insa aici chiar nu ai spatiu pentru tine si gandurile tale. E un loc superb, insa turistii prea numerosi pentru un spatiu atat de restrans. Mi-au placut artistii din diferite piete, stradutele inguste, cladirile acoperite de plante agatatoare, piata San Pietro dimineata cand e pustiu. Dinspre Roma, catre mare. Superb.

   

    

    

      

                           

             

Reclame

5 răspunsuri »

  1. >@Cosmin, ma bucur ca iti plac. Nu am facut prea multe fotografii, oricum amintirile sunt mai importante :)@Pato Basil, daca te incumeti ca pentru 140E (drum dus-intors) sa ajungi o zi si doua noapti acolo, e ok 🙂 Am mers cu un autocar, joi pornesti, vineri seara la 10 ajungi la Roma. Si duminica dimineata ai traseu inapoi. Mai pui ceva banuti cu tine – cu 250 euro poti sa iti faci un weekend frumos acolo, daca nu ai la cine sa stai mult.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s