O noapte placuta. Bila vs Trila

As fi crezut ca e imposibil sa razi cu o asa pofta incat 2 zile sa ai dureri abdominale. Ultimele zile m-au trecut de la nervi si dezamagire la fericire si buna-dispozitie. Ma simt ca un copil de 3 ani, care e capabil sa rada cand lacrimile inca nu i s-au sters.

Asadar, am aflat aseara cum face un indian destept si cum face unul prost. Am invatat o metoda buna de a ,,scapa” de amenda controlorilor pe troleu (si ce sa nu zici prea devreme!). Am aflat ca, in comparatie cu alte fete, chiar ma pricep la computere – asta datorita mormolocului… a avut grija sa ma invete muuuulte si se pare ca a dat si rezultate efortul lui. Am invatat in 2 zile ca pot sa spun NU oamenilor, cand trebuie, fara sa ma simt vinovata si rea. Am aflat aseara ca e aproape imposibil sa mananci in timp ce razi cu lacrimi. Am simtit multa iubire si am descoperit ca aceasta are capacitatea de a deveni stare generala si ca, in astfel de momente, iubesti intreaga lume. Mi-am dat seama ca sunt norocoasa ca sunt asa cum sunt. Si ca ar trebui sa ma simt multumita de mine si cu mine. Am descoperit ca in sufletul meu mai e loc si de acte caritabile si ca nu am devenit inca un robot al societatii axat doar pe castiguri materiale si personale. M-am bucurat. Am vizionat cu fratimiu (Sebi) primul episod din Friends si am ras (din nou), in timp ce Anca a adormit.

A fost o noapte frumoasa si interesanta.

Dimineata am descoperit un Bobby dragut si agitat. Isi dorea atentia si iubirea de dimineata, chiar daca Sebi era inca un strain total, iar pe mine nu ma vede in fiecare zi. Auzeam cum se plimba in fata usii de la camera, ii sunau labutele pe parchet. A inceput sa dea cu labuta in usa, pana Anca l-a lasat sa intre in camera.  A mers la Sebi, si-a primit portia de mangaieri, a venit apoi la mine pentru a se asigura ca inca mi-e drag. Linistit, s-a intins apoi in mijlocul camerei. Ce usor e sa multumesti un animalut asa simpatic. Bobby vrea doar iubire.

Asadar,  de ce se numeste o bila – bila ? Daca o rostogolesti pe masa si cade jos, ea sare asa de doua ori. Daca sarea de 3 ori se numea trila. – Din cauza acestor cuvinte, a modului in care Sebi vorbeste (sec) si a mormolocului ce radea deja cu o pofta incontrolabila, nu am mai reusit sa mananc si m-am ales cu o febra musculara teribila in zona abdomenului.

3 gânduri despre „O noapte placuta. Bila vs Trila

  1. >In lucruri simple ma regasesc…:)) Ce faina ar fi viata daca toti oamenii ar invata sa aprecieze lucrurile marunte si ar trai fiecare clipa a vietii vazand partea plina a paharului si nu partea goala. I'm just saying…:))

    Apreciază

  2. >@Virgil, stii ca nu ma descurc prea bine in fata complimentelor 🙂 Multumesc.. @Cosmin, Din acea seara m-am gandit mai serios sa apreciez lucrurile marunte. Caci din ele sunt alcatuite cele mari. Nu imi iese mereu, insa e bine sa avem asta in vedere (just saying, vorba ta 😀 )

    Apreciază

Lasă un comentariu