>Mc.Cadu – Beggin

>

Din cauza lui Catalin am inceput in ultima perioada sa ascult mai des genul acesta de muzica.  Muzica electronica mi s-a parut stresanta in general, dar am fost influentata cu siguranta de avalansa de piese house romanesti difuzate si redifuzate si re-re-redifuzate in ultimul an, cam asa. 

Oricum, imi place mult ce a facut el aici. A trecut ceva timp de cand am ascultat-o prima data si a supravietuit timpului. Asta e ceva! 

4 gânduri despre „>Mc.Cadu – Beggin

  1. >Interesanta melodie. Eu inca nu m-am lasat luat de valul asta house. Sincer, mi se pare o miscare mult prea comerciala din partea artistilor nostrii, dar ma rog, daca banii sunt principala lor satisfactie, atunci ii inteleg perfect.

    Apreciază

  2. >@Cosmin, da… la asta ma refeream, din cauza artistilor nostri mi s-a intiparit in minte ca e stresanta muzica de genu. Insa se pot face si lucruri placute.. E exagerat de comercial ce fac ei la ora actuala. Plus ca mi se par toate piesele la fel, cu foarte mici diferente (refrenul eventual)Melodia facuta de Catalin ma trimite cu gandul la mare, iar sunetul de fundal al oamenilor ce aplauda, parca ar fi sunetul valurilor. Poate mi se pare doar mie. Dar imi da o stare de bine 🙂

    Apreciază

  3. >@Color… sar'na si scuze ca abia acum am observat ca ai pus la tine pe blog o tampenie facuta de mine :D. @Cosmin, intradevar este cam aiurea muzica house romaneasca, in general eu nici nu ascult muzica house, mai ales ce se "canta" pe la noi, dar din orgoliu am vrut sa demonstrez cuiva (ca nu ma tine sa fac house) ca pot a fac si ceva de genul am facut. De obicei sunt cu Chill si Rock.

    Apreciază

Lasă un comentariu