Bac, popcorn si nesimtire (din partea mea)

Azi am lenevit. Si e tare bine. De 2 ore mananc popcorn – asta e si mai bine. Uneori ma simt mancacioasa, si ma identific cu apelativul de ,,balenuta” (asa imi zice mormolocul). Ca sa nu speriu pe nimeni, ,,balenuta” vine de la faptul ca uneori am tendinta de a inota prin aer. Gravitatia imi sta impotriva, deci… ca sa nu fiu bolovan, sunt balenuta. Oricum imi place sa dau din aripi

A da. Am scapat de bac. Urmeaza sa alerg pentru inscrierea la facultate. Nu stiu cum a fost prin tara, nu am Teveu, deci doar din auzite (citite, pe bloguri) mai aflu cate ceva. La noi s-a desfasurat in conditii normale. Atmosfera a fost relaxanta, se mai auzea cate un cuvant susotit, insa nu mai mult de atat. In limita bunului-simt.

 Bac’ul nu e bac fara ciudateniile lui. Asadar, de ce ai scrie Praslea cel Voinic si merele de aur la basm cult ? Timp de 4 ani nici nu vine vorba de merele de aur, dar tu te gandesti ca nu despre Harap Alb e vorba, ci despre Praslea…      Helllooooo popor. Praslea a fost la capacitate. Chiar nu ai evoluat de atunci ? Asta e nimic…  Citez un individ:  ,,Eu am scris Enigma Otiliei. Nu stiu basmul, macar punctu de coerenta sa il primesc”       Nu serios… cata inteligenta 🙂

 Adevarul e ca m-am distrat la bac. La romana, am avut norocul sa stau langa un coleg de scoala, pus pe glume, relaxat, inteligent. Mi-a prins tare bine, avand in vedere privirile disperate din fata si din spatele meu.

Momentan am un sentiment de vinovatie acut pe cap. Ieri m-a sunat un var (nu ne-am auzit/vazut de muuult) si simtea nevoia sa vorbeasca cu mine, insa eu nu puteam si am zis ca il sun mai tarziu. Da’ am uitat. Acum cred ca e cam… tarziu, probabil doarme. Chiar ma simt vinovata. Ii simteam in voce bucuria ca m-a sunat si vorbim.. si eu am taiat un elan.  Sunt aiurea uneori, eu, asa , ca om. Parca am un ghimpe acum pe creieri. Maine prima ora il sun.

Noapte buna, popor drag !

7 gânduri despre „Bac, popcorn si nesimtire (din partea mea)

  1. >@carbon14 – m-a obosit bacu, dar am trecut chiar bine. Deci nu ma streseaza admiterea in sine, doar trebuie sa intocmesc o lista cu ce am de facut exact pentru asta :)@Virgil – da, ai pus punctul pe i.

    Apreciază

Lasă un comentariu