>Don’t dream It’s over

>

In urma cu 4 ani, cam asa, ascultam de nebuna radio. Aveam ceva casetofon vechi, insa intr-o stare buna. Ascultam europa fm si.. ceva program pe o frecventa in apropiere de kiss fm (magic fm de acum?) Nu ma ajuta memoria la asta. Imi amintesc ca adoram sa ascult muzica la radio.. nu stiu din ce motive, era ceva interesant, nu stiam niciodata ce va urma sa aud, de multe ori nici nu stiam cine canta, doar ma bucuram de spectacolul auditiv. Ce mi-a ramas intiparit in minte si, intr-o anumita masura, si in suflet, sunt vreo doua saptamani cu dimineti ce imi aduceau cantecul ,,don’t dream it’s over”.

Trebuie sa mentionez ca adormeam cu muzica pornita (la radio, bineinteles). In cele 2 saptamani, in fiecare dimineata, intre ora 8 si 9, era difuzat cantecul asta. Dormeam. Insa, ciudat, mintea mi se trezea la auzul cantecului si urechile ,,receptau” informatia. Imi dadea o senzatie de bine, semi-dormeam linistita pe parcursul melodiei, dupa care adormeam linistita la loc (era vacanta, v-ati prins). Dupa vreo saptamana in care in mod repetat am auzit cantecul la radio, m-am decis sa ciulesc urechile in scopul de a afla cine canta. Nu stiam eu prea multe atunci 🙂    Nu am aflat de la radio, caci nu avea nimeni ingaduinta de a-mi divulga ,,secretul”. Timp de 2 ani nu am mai auzit ,,don’t dream it’s over”. Insa  am redescoperit cantecul in urma cu .. 2 ani. Sub diferite variante chiar. 

Cea pe care o ascultam involuntar eu atunci era interpretata de Sixpence None the Richer, insa imi place varianta de la Crowded House, suna o idee mai profund in capul meu 

M-am intins la povesti, vroiam sa fiu un articol de 5 melodii, dar trag linie. E un cantec frumos, uitasem ce mult imi place… ! 

6 gânduri despre „>Don’t dream It’s over

  1. >Tin minte ca mai demult, cand eram si eu mai tanar, in fiecare dimineata cand ma trezeam sa merg la scoala aveam radioul acela vechi in bucatarie care canta doar Europa FM, parca. Si ea o melodie pe care eu o consideram esentiala dimineata si ma ducea cu gandul la un rasarit din ala spectaculos. Cand auzeam inceputul melodiei parca deja urcam pe culmi, era foarte frumoasa melodia si inca mai este. Este vorba de "Return to Innocence" de la Enigma.

    Apreciază

  2. >@Cosmin – Imi amintesc melodia, de neuitat. Si ai dreptate, ofera o senzatie minunata… cum ai zis tu, parca esti pe cele mai inalte culmi. Nu stiam ca e Enigma, insa imi amintesc linia melodica 🙂 @Robby – acum nici eu nu mai ascult. Din pacate, ai dreptate. Mai sunt cateva posturi relativ de bun gust, insa de multe ori frecventa nu e buna..

    Apreciază

Lasă un comentariu