The Fountain – Death is the road to awe

In sfarsit imaginea si sunetul in perfecta armonie! … ,,The Fountain” si soundtrack-ul acestui film  (Clint Mansell – Death is the road to awe).   Am revazut filmul in mod special pentru trairile pe care le-am incercat in momentul ,,audio-vizionarii” filmului. Superb!

In general sunt impotriva ideii de videoclip, cred ca muzica trebuie audiata si interiorizata ca atare, ca armonie de sunete, si nu ca imagine – mai ales nu acel tip de imagini promovat de industria muzicala la ora actuala. Foarte rar un videoclip se sincronizeaza perfect cu muzica din fundal. Mi se intampla atat de des sa aud o melodie si sa imi placa, iar mai tarziu vad videoclipul si ma dezamageste total. Mai grav e cand se intampla invers. In mod normal sa nu iti placa o melodie, sa vezi videoclipul – si brusc iti place.

,,The Fountain” nu e un film usor de digerat. Timpul trece greu – de altfel, filmul suprinde iubirea milenara a celor doi, precum si incercarile continue ale lui Tomas/Tommy/Tom de a ,,trata” moartea, de a obtine nemurirea. Un film incarcat de simboluri.. In principiu, ori iti place, ori nu.

Pentru mine, cel putin, a fost hrana pentru suflet!… Coloana sonora impresionanta in colaborare cu spectacolul vizual trezeste simturile si creierul.

Vi-l recomand celor care nu au avut ocazia sa il vada. Insa asigurati-va ca aveti starea de spirit necesara vizionarii unui astfel de film…

(***Am invatat si eu sa postez filmulete. iuuuuupiiiii!!!!!!! Multumiri lui Florin pentru asta)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s